2014. március 4., kedd

Ki lettem "pécézve" , 7 dolog magamról

eStitől  http://estibaba.blogspot.hu/  kaptam az alábbi ismerkedős játék felkérést:

A játék lényege:
1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve. 


 Hát erről lenne szó, gondolom már sokan megkaptátok és írtatok magatokról.
Bár egy kicsit megkésve, de megpróbálkozom vele én is:
1. Szeretek festeni.  :-) 
Ezzel gondolom semmi újat nem mondok, mert akkor nem erről szólna elsősorban az életem.J ó érzés adni és adni , az embereknek ..hálát adok a sorsnak, hogy ennyi  kedves embert megismerhetek a munkám által.
2.Mivel " se szemem, se időm " nem marad már az  olvasáshoz, így ezért  festés közben hangoskönyveket hallgatok, ill. előadásokat,vagy zenét.
Szeretem ahhgatni az egyszerű tisztán szépen megfogalmazott gondolatokat ,Coelhot, Hamvast, Wass Albertet, Poppert, Feldmárt, és még sok jó írót és előadót . Az emberi történeteket, sorsokat, a pszichológiát, és az ezoterikát..Mindenevő vagyok, ezt talán az ikrek jegyűek kíváncsi természete teszi

3. Kert és virág szerelmes vagyok, mindennap megnézem a kertünket, a tavamat, a naplementéket. Bár még  nem lehet ültetni, de már tervezem a tavaszi munkákat, alig váro, hogy ássak, ültethessek. Lassan kitehetem hátra  a megtelt táblát, annyi fa és növény lakik már nálam

4. Főzés az életemben azóta egyik főszereplő, amióta Tibi ,a férjem vega.Megtanultam sok-sok tojás nélküli és hús nélküli étel elkészítését, vannak amiket saját  magam találtam ki , rájöttem, hogy főzni is leginkább kreatívan szeretek.
(bár néha a fiúk nem értékelik a kísérleteimet.. )

6. 3 gyermekem van, nagyon büszke vagyok rájuk, életem legfontosabb részét jelentik. Péter, 34 éves, ,középső  gyermekem Kata 33 éves , tőle van egy kétéves gyönyörű kislány unokám és a legkisebb gyerekem, Konrád, aki a 188cm-ével a legmagasabb  , pedig még csak 14 éves

7. A hetedik pontba összeszedem a hiányosságaimat, mert úgy gondolom , hogy az embernek vannak szép és kevésbé dicséretes dolgai..
Számítógép:számomra örök kísérletezés, és kudarc.., de kitartó vagyok és nem adom fel...(LINUX operációs rendszerem van , de nem is érdekel a gépezés különösebben.., ez nem az én világom..
Szeretem a rendet, de ezt senki sem hinné el rólam, mert hatalmas rendetlenséget tudok teremteni magam körül , pillanatok alatt..Nagyon jól eligazodom a káoszban, de ha rendet rakok, végem van, nem találok semmit.
Még lehetne  folytatni, de jóból is megárt a sok, hát még ebből.. :-D"A mese olyan történet, amelyben mindenért meg kell dolgozni, semmi sem magától szép és jó, semmi sem magától működik rendben. A hős épp azért jár be egy utat, hogy széppé, jóvá, működővé tegye maga körül mindazt, ami rút, rossz vagy működésképtelen."akikről szeretnék többet megtudni :

Margó a virágos tanya blog írója, mert szeretem olvasgatni.. http://anyatanya.blogspot.hu/

Magyar otthon: http://magyarotthon.blogspot.hu/


http://aledibaba.blogspot.hu/
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése