2018. április 17., kedd

Nálunk


tulipános festett lóca




Kertből nézve



A napokban képeket keresgéltem és arra gondoltam megosztok veletek pár fotót , amik az elmúlt években készültek itt nálunk Bakonynánán.
2000-ben, amikor elhatároztuk, hogy bútorfestéssel kezdünk el foglalatoskodni, kerestünk egy házat a Bakonyban, ahol mindezt meg is tudjuk valósítani.
Amikor megláttuk hátul a kertben a csodás kilátást , egymásra néztünk és mindketten tudtuk , hogy  itt akarunk élni.

ősszel

Ezek a képek már a kertünk későbbi fázisai. Amikor megvettük még nem így nézett ki, de a táj és a naplemente mindig elvarázsol .
Mind a négy évszakot csodás itt megélni.
Télen etetjük a madarakat tavasszal ,nyáron, ősszel együtt élünk a természettel.
Naponta megéljük a változást.



télen

madáretetőnk


bejárat az udvarunkba


macskánk





otthonunk



Kinn és benn..

kertünk

kerti tavunk

kedvenc virágom



"Mert a legnagyobb örökség, amit adni lehet az utódnak, az otthon. Egy ház, akármilyen ház. De amelyiknek falát aggódás, szeretet, gondoskodás s a jövendők bizakodó hite emelte föl. És fák. Amiket nem azért ültetett valaki, hogy hasznukat lássa. Nem is azért, hogy önmagát mulattassa velük. Hanem azért, mert szépségre és jövendőre gondolt, békességre gondolt és a lelke tele volt derűvel. És ültette, egyszerűen azért, mert szerette a fát és a fákon keresztül akarta elmondani mindazt, ami az otthonban kapcsolatban felgyűlt benne s amiket szavakba önteni nem tudott."







műhelyem




"Az utazás egyik jó oldala, hogy megtanulod, mit értékelj, ha egyszer hazatérsz. És akkor azok a kis dolgok, amelyek addig természetesek voltak, (...) mérhetetlenül jobbak lesznek, mert már megtapasztaltad a hiányukat."

1 megjegyzés:

  1. de jó,hogy írtál egy ilyen bejegyzést is!!!!! Az a kilátás engem is lenyügözött nálatok! ♥

    VálaszTörlés