2019. január 21., hétfő

Írások

Nem tudom, hogy ti hogyan álltok az idővel.

Én a munkáimon ,illetve ezen a blogon keresztül is szembesülők, az évek múlásával, az álmaimmal, a megvalósulásokkal, a sok élménnyel, amit megéltem. Számtalan bútor festésén túl vagyok, sok helyre elkerültek az alkotásaink.

                        Ritkán üres a műhelyem ,mert valami mindig készül...


"Azt szeretnék, ha bizonyos dolgok gyorsabban eljönnének; egy új világ terraformálása, amelyet szeretünk, az egyetemes igazságosság elérése az emberi ügyekben, egy jó feladat. És szeretnénk, ha más dolgok lelassulnának: a saját életünk, azoknak az élete, akiket szeretünk. Mindkettő éhezés az időre - több időre, hogy mindenfélét csináljunk, hogy megtapasztalhassunk sok mindent."


                          Az írások egyben emlékek, érzések, élmények, amiket megéltem.
a festések

a foglalkozások

az elkövetkező közös festegetések..

a telek..

                                                            pár fotó az otthonunkról..

a szobánkról,, 

bár..
 
 
"A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak. Olyan ez, mint amikor valaki elmond egy történetet, amit te a saját szemeddel láttál, és egyáltalán nem azt meséli, amire te emlékszel. Talán valamilyen hatást akarnak ezzel kiváltani, meg akarják nevettetni a többieket, vagy le akarnak nyűgözni valakit. De néha egyszerűen csak így emlékeznek a történtekre. Számukra ez az igazság. Ilyenkor nehéz megállapítani, hogy te magad emlékszel-e jól, vagy a tiéd is csak az igazság egy változata."

2 megjegyzés:

  1. "Az a dolgom, hogy hidat építsek a múlt és a jövendő között. És hogy ennek a hídnak a pilléreibe beleépítsek mindent, amit a múltból a jövendőbe átvinni érdemes.".....Ez jutott eszembe, a sok szépséges munkát, meghitt környezetet látva...

    VálaszTörlés